Dorp of stad aanvragen

Ja, elk dorp of stad is mogelijk. Let op: grote steden komen er niet in z’n geheel op. Ik focus mij dan op het centrum.

Bekijk onze Shop voor de voorbeelden.

Onze kaarten zijn 30x40cm je kunt je voorstellen dat wanneer wij de complete stad erop zetten de straten dan heel klein kunnen worden. Zo klein dat de kaart te fragiel wordt. Wij zullen altijd zoveel mogelijk “stad” erop proberen te krijgen. Als dat niet de gehele stad betreft focussen wij altijd op het centrum van de stad.

Bij grote steden kunnen wij dus niet garanderen dat jouw eigen straat er ook daadwerkelijk op staat.

Wij hanteren geen extra kosten om jouw dorp of stad te maken.

De houtenstadskaart kan eenvoudig opgehangen worden door bij de bestelling keuze te maken voor een van de volgende ophangsystemen;

  • Ophangen aan staalnagels
  • Ophangen door dubbelzijdige tape
  • Gebruik maken van een standaard (alleen voor maat S en M mogelijk)

Houtenstadskaarten is niet verantwoordelijk voor eventuele schade die is ontstaan bij het ophangen van de kaart.

Let op: wanneer je kiest voor dubbelzijdige montagetape zorg dan voor een stof- en vetvrije muur. Anders blijft de tape niet plakken en valt de kaart van de muur. 

Ja, we kunnen in principe elke stad of dorp voor jou maken. Mits er straatgegevens bekend zijn bij Google Maps. 

Nee, de houten stadskaart kan absoluut niet tegen regen en vocht.

Ben je benieuwd wat er nu precies uitgesneden wordt? Stuur ons dan even een email met de vraag naar een digitale uitsnede. Dan kunnen wij je kosteloos een uitsnede laten zien van jouw dorp/stad.

De houtenstadskaarten worden op basis van de straatgegevens van Google Maps voor jou ontworpen. Hierbij gebruiken wij de plaatsnaam die je hebt doorgegeven en de postcode zodat we weten om welke plaats het gaat.

Wij kunnen alleen van de actuele gegevens van Google Maps een houtenstadskaart voor jou maken.

Wij doen ons best om zo goed mogelijk alles erop te krijgen. Maar onze houten stadskaarten worden op basis gemaakt van Google Maps straatgegevens. Het kan zijn dat historische straten/bruggen er niet op staan omdat het niet als officiële straat gezien wordt. Onze kaarten kunnen dus afwijken van het daadwerkelijke straatbeeld.

Ja hoor, de geur neemt af zodra het enkele dag gelucht heeft.

Door de drukte kan het zijn dat de kaarten wanneer ze klaar zijn direct worden ingepakt. Zodra je de houten stadskaart ontvangt kan er een brandgeur van af komen.

Mocht de brandgeur te sterk zijn om hem direct in jouw woonkamer te zetten, kun je hem dus het beste in een andere ruimte wegleggen om te laten luchten.

Ja, als het gaat om een houtenstadskaart van houtfineer kan dat (eikenhout, notenhout, mahoniehout). De houtenstadskaarten met houtfineer zijn namelijk voorzien van 1 mm echt hout. Het is daarom echt een natuurproduct.

Elke boom is anders en daarom zijn onze houtfineerplaten ook nooit exact hetzelfde. Het kan afwijken van structuur en kleur. De ene plaat is wat donkerder of juist lichter van kleur dan de andere of heeft een fijnere nerfstructuur. 

Dit maakt de houtenstadskaart juist extra uniek, een product met karakter!

Bestel je meer dan 1 kaart en hang je ze naast elkaar op? Geef dat dan even door tijdens de bestelling (bij notities) of mail ons even dan proberen wij hier rekening mee te houden. 

Als je een houtfineer kaart besteld hebt kan de kaart inderdaad iets verkleuren. Dit gebeurt wanneer de kaart in direct zonlicht komt te hangen/staan. Omdat onze houten stadskaarten een toplaag hebben van echt hout (notenhout, eikenhout of mahoniehout) kan verkleuring voor komen. Dit is een eigenschap wat hout nou eenmaal heeft met direct zonlicht. 

Ondanks alle zorg die wij aan onze verpakkingen besteden, is het mogelijk dat uw pakket in uitzonderlijke gevallen beschadigd aankomt. Geen paniek. Stuur ons binnen 48 uur na ontvangst foto’s van het pakket en wij proberen uw probleem zo snel mogelijk op te lossen. 

Bestellen en retourneren

De standaard verzendtijd bedraagt 5 werkdagen*. Mocht je de kaart eerder willen ontvangen kan er tijdens de bestelling gekozen worden voor een spoedbestelling van 3 werkdagen. Extra kosten voor een spoedbestelling bedragen €10 per kaart.

Standaard duurt het dus een week voordat de houtenstadskaart opgestuurd wordt. 

Dit heeft alles te maken met het aantal bestellingen en het feit dat de kaart speciaal voor jou gemaakt wordt (op bestelling). Het is dus geen product dat direct uit de voorraad gehaald kan worden. 

Let op: wij zij niet aansprakelijk voor vertragingen die ontstaan door de bezorgdienst zelf.

*Wij proberen altijd alles er aan te doen om het binnen die tijd verzonden te hebben. Er kunnen helaas geen rechten ontleend worden aan de 5 werkdagen. 

 

Besteld op: Verzonden op:
Maandag Maandag (week later)
Dinsdag  Dinsdag (week later)
Woensdag Woensdag (week later)
Donderdag  Donderdag (week later)
Vrijdag  Vrijdag (week later)
Zaterdag Maandag (week later)
Zondag Maandag (week later)

 

Onze houten stadskaarten kunnen alleen via de website besteld worden. Bestel een houten stadskaart

De online betalingen via deze webshop gaan via Mollie. Dit is een betalingssysteem waarmee je veilig en snel via iDEAL kan betalen.

Nee. Onze houtenstadskaarten worden op maat voor jou gemaakt. Het is daarom helaas niet mogelijk te retourneren.