Jouw dorp van hout

Citymap van hout

“Maar kan ik ook mijn eigen dorp bestellen bij jullie?” Ja, dat kan! “Maar het is maar een klein dropje..” Dat maakt bij ons niks uit. Wij maken variërend houten dorpskaarten van dorpen met 100 inwoners tot wel 10.000 inwoners. De grootte maakt voor ons niets uit, alles is mogelijk.

Zolang de straten op Google Maps staan kunnen wij hem voor jou maken. Juist de kleine dorpen zijn leuk om iemand cadeau te geven. Want wat is er nou origineler dan een houten stadskaart cadeau geven van zijn/haar woonplaats, geboorteplaats of misschien wel bijzondere plaats waar diegene waarde aan hecht. 

Mocht je nou een plaats graag willen vereeuwigen, dan kan dat door een bestelling te plaatsen als “Kaart op aanvraag”. Het mooie hiervan is dat er geeneens extra kosten bij komen. Het enige wat je hoeft te doen is ons de plaatsnaam doorgeven met een postcode! 

Dus waar wacht je op, bestel jouw eigen houten citmap snel op eenvoudig op houtenstadskaarten.nl!

Gilze uit notenhout

3 reacties op “Jouw dorp van hout

Geef een reactie